Samenwerking

We hebben de afgelopen weken weer mooie stappen gezet op het gebied van samenwerking om FrankySpeaking te verbeteren en in de markt te zetten. Samen met Excent gaan we de productontwikkeling verder oppakken. Excent is het grootste tandtechnische laboratorium van Nederland en gespecialiseerd in de productie van protheses en beugels. Ze gaan samen met ons meerdere prototypes maken en die gaan we testen. Doel is om te komen tot het meest comfortabele en best werkzame anti-stotter bitje denkbaar. Opmeten gebeurt volledig digitaal met een 3D scanner. Dus je hoeft dus niet in een klei-vorm te happen die je dan enige tijd in je mond moet houden. Dat is namelijk geen prettige ervaring. Vervolgens wordt het bitje in een 3D printer geprint. Volledig op maat en gemaakt van supersterk en comfortabel materiaal dat ook nog eens biologisch afbreekbaar is.

Pilot fase

We gaan de pilot fase starten met een tiental mensen die stotteren. Wij zorgen dat je een op maat gemaakt FrankySpeaking anti- stotter-bitje krijgt en we begeleiden je in het gebruik er van. Wel vragen we je om geregeld je ervaringen met ons te delen, in gesprekken en social media.

Wil jij ons helpen in deze pilot? Ben jij of ken jij iemand die (ernstig) stottert? Dan komen we graag met jou in contact. Stuur ons een mailtje via info@frankyspeaking.nl en we nemen snel contact met je op.

Ik hoor graag van je,

Categorieën: Geen categorie